1.2% GPM parama

Mielieji,

dėkojame, kad jau ne vienerius metus galime gyvuoti tik Jūsų tikėjimo mumis dėka. Šiais metais vėl kreipiamės į Jus su prašymu skirti savo 1.2% gyventojų pajamų mokesčio (GPM) dalį mūsų bendruomenės projektų įgyvendinimui. Pažadame, kad kievienas euras nukeliaus žmonių švietimui ir dvasinės gerovės kūrimui, socialinių projektų rengimui ir realizavimui.​
Jūsų parama mums labai svarbi!
AČIŪ!

KAIP SKIRTI 1.2 % GPM DALĮ PARAMAI?

1. Paspauskite ant šios nuorodos: deklaravimas.vmi.lt
2. Paspauskite „Prisijungti prie EDS“.

3. Pasirinkite, kaip norite prisijungti prie sistemos, pvz., e.bankininkystę, su e.parašu ar su VMI priemonėmis.

4. Prisijungus prie EDS, pasirinkite skiltį „Deklaravimas“, paspauskite „Pildyti formą“ ir tada „Dažniausiai pildomų formų“ sąraše spustelkite „Prašymas skirti paramą“.

5. Paspauskite ant gaublio.

6. Jei parama už 2023 m. mokestinį laikotarpį nebuvo paskirta, norėdami pradėti pildymą, spauskite „Pradėti“. Jei paramą už 2023 m. jau skyrėte pagal ankstesniais metais pateiktą prašymą, pirmame vedlio lange matysite duomenis apie Jūsų skirtą paramą. Paspaudę „Tęsti“ galėsite koreguoti ar pateikti naujus duomenis.

7. Į paieškos laukelį įrašykite „Dvarakos miesto Krišnos sąmonės religinė bendruomenė“ arba juridinio asmens kodą – 304883337 – ir ieškokite sistemoje. Sistemai radus gavėją, paspauskite „Tęsti“.

8. Gyventojų pajamų mokesčio dalies paskirties laukelyje įrašykite „Parama“, mokesčio dalies dydžio laukelyje – „1.2“ (arba mažesnį), mokesčio dalies skyrimo laikotarpio laukelyje – „2027“ (arba trumpesnį). Užpildę duomenis spustelkite „Išsaugoti“.

9. Patikrinkite, ar suvesti duomenys teisingi, ir paspauskite „Taip, teisingi“.

10. Paspauskite „Formuoti prašymą“.

11. Suformavus prašymą, jame matysite pasirinktą paramos gavėją ir jam skirtą pajamų mokesčio dalį. Spauskite „Pateikti“.

12. Norėdami pateikti prašymą, dar kartelį spustelkite „Pateikti“.

13. Sėkmingai pateikus prašymą, atsiras pateikimo rezultatas „Pateiktas“.

 

Vaizdo instrukcija kaip skirti GPM paramą: